Курс Вільних Людей : семінар у Івано-Франківську спонукає молодь до дії!

 “Безхарактерна суспільність, навіть при сприяючих обставинах, навіть при чужій допомозі, не творить нічого.

                                           Завше перекидатиметься від захвату до розпачі, тратитиме голову по перших невдачах, переоцінюватиме силу перешкоди,  а не довірятиме власній, хоч би й як «свідома» була свого «ідеалу».

Дмитро Донцов.

 

 

13-14 жовтня, на семінарі “Курс Вільних Людей” молодь Прикарпаття дискутувала на різні теми: від важливості сили характеру для провідної української верстви до сучасних перемог в сфері державного будівництва. Це вже четвертий семінар в рамках проекту КВЛ, на який з’їжджаються лектори з цілої України, щоб поговорити з студентами, громадськими активістами та активною молоддю на важливі історичні, ідеологічні, політичні теми.

Політики, громадські активісти, викладачі та співробітники державних структур — у формі вільного діалогу спілкуються з учасниками та разом виконують практичні завдання.

«МИ — молодь Івано-Франківська чітко розуміємо, що "плач не дав свободи ще нікому, а хто борець, той здобуває світ"! Ми не зациклюються на поразках та не беремо до уваги партійні ігрища, щодо "зведення нанівець" необхідних країні реформ. Ми готові йти в державні структури та власними руками будувати країну і брати на себе відповідальність за її майбутнє [а не виїжджати на чужину та шукати доброго добра]. Ми готові присвятити своє життя щоденній і невтомній праці задля розбудови власної "рідної хати" [Шептицький] і ніколи не пошкодуємо за цей вибір, адже ми життєво необхідній своїй Країні. Готові віддавати та працювати, а не вічно просити "подачки" від когось. Адже існує вічний закон: "Хто скупо сіє, той скупо жатиме, а хто сіє щедро, той щедро жатиме" [Біблія], а "хто не сіє, той не жне"...» ,— говорить учасник семінару, дійсний член МНК Андрій Федорняк.

“Цінність цього семінару в тім, що він дав змогу зібрати людей зі схожими ідеями і консолідувати їх для спільної справи . Ми встигли обговорити не лишень теорію, але й вирішити багато практичних питань, пов'язаних з громадською активністю. Такі заходи є необхідними, у часи сучасної гібридної війни, адже молодь має бути освіченою та дієвою!”, — розповідає учасник семінару, Андрій Петраш.

 

Більше фото: bit.ly/2RWLskP

Довідка:

Навчальні семінари для молоді, в рамках проекту Курс Вільних Людей - КВЛ — це семінари для тих, для кого Герої Української Національної Революції минулого є прикладом для наслідування;

— хто прагне внести свій вклад в розбудову України та захист інтересів української нації;

— для кого націоналізм це щось більше, ніж субкультурна тусовка і можливість пройтися маршем зі смолоскипом;

— хто готовий ставити нетривіальні питання про сучасний націоналізм і готовий шукати відповіді;

— хто має достатньо мужності, щоб не бути простим обивателем, а мислити і діяти інтересами нації;

— хто хоче продовжувати справу бандерівців у ХХІ столітті.

Основні напрями програми:

ідеологічно-світоглядові

громадсько-політичні

Далі семінари відбудуться у :

 Курс Вільних Людей — семінар у Тернополі

(20-21 жовтня) ( місць немає)

 Курс Вільних Людей — семінар у Дніпрі (27-28 жовтня)

 Курс Вільних Людей — семінар у Києві (3-4 листопад)

Кількість місць обмежена, відбір відбуватиметься на конкурсній основі, участь безкоштовна.

Реєстрація: mnk.org.ua/kvl_seminar

Організатори: Міністерство молоді та спорту України, "Молодіжний Націоналістичний Конгрес"