Активісти МНК у Сумах залишили «чорну мітку» проросійській партії «Наші».

Проросійським політичним партіям не місце в Україні!

Активісти МНК у Сумах залишили «чорну мітку» проросійській партії «Наші». Ми не дозволимо кремлівським маріонеткам дестабілізувати політичну ситуацію в нашій Державі. Українці знають скільки крові та жертв приносить "руский мир", та хто є справжнім ворогом не лише на сході України, а й у наших містах.

Керівник партії «Наші» Євген Мураєв — відомий своїми українофобськими поглядами. Колишній член «Партії регіонів», партії «За життя». Революцію Гідності називає «державним переворотом», а з початком бойових дій на Донбасі заявив, що це — «громадянський конфлікт». 7 червня 2018 року заявив, що політичний в'язень путінського режиму Олег Сенцов «готував вибухи і підпали» і «для частини населення» є терористом. За ці висловлювання ГПУ відкрила кримінальне провадження проти Мураєва.

Олександр Соколов — очільник обласної організації партії в Сумах. Зі створенням партії «Наші» активно популяризує Євгена Мураєва, відповідно солідарний з його антиукраїнськими поглядами.
Партія «Наші» створена Мураєвим після його виходу з партії «За життя». Примітно, що аналогічну назву має російський молодіжний рух, створений під крилом адміністрації Путіна. Логотип партії схожий на логотип російського телеканалу «Звєзда» — рупора пропаганди Кремля.

Довідка:
Дана акція відбувалась в рамках Національна ініціатива "Стоп Реванш"— це світова кампанія, спрямована на протидію російській гібридній агресії в Україні. Охоплює боротьбу в інформаційній, політичній, гуманітарній сферах. «Стоп реванш» об’єднує різноманітні суспільно-політичні сили в Україні. МНК є членом національної ініціативи та протидіє проросійському реваншу в Україні, називаючи його ключових осіб, серед яких - Медведчук, Рабінович, Портнов, Мураєв та інші.

Скажи #СтопРеванш російським політикам!
#StopRevanche