Курс Вільних Людей : Молодь Тернопільщини прагне творити історію своєї країни !

З 20 по 21 жовтня у Тернополі відбувся семінар Курс Вільних Людей (КВЛ) на якому сучасна українська молодь не тільки обговорювала проблеми в своєму місті та країні, але й шукала шляхи їхнього вирішення.

Програма Курсу Вільних Людей спрямована на всебічний розвиток особистості, утвердження національних цінностей та активної життєвої позиції, також лекції з найактуальніших тем, дискусії, ділові ігри, написання проектів, вивчення історії, перегляд фільмів, спортивні та командні ігри.
Проект “Курс Вільних Людей” має на меті  сприяти формуванню своєрідної платформи об’єднаних дієвих патріотів, які хочуть бути громадсько активними, творити зміни свого оточення та шукають для цього однодумців, необхідних стартових знань та вмінь.

“ Це вже 5-те місто, де відбувається семінар для молоді. У кожному місті на семінар потрапляють найбільш вмотивовані люди, ті, хто готовий до сприйняття нових знань та інструментів, як в сучасній ситуації здійснювати розбудову України та боротьбу за нашу державність” — розповідає Голова МНК, Фаріон Соломія.

Протягом 2-х днів, лектори спілкувалися та дискутували з учасниками семінару на ідеологічно-світоглядні та громадсько-політичні теми.

Як і годиться, подану лекторами теорію учасники закріпили практичною частиною.

"Курс вільних людей дає нам багато відповідей та заряджає на працю для спільної перемоги у війні за Незалежність. КВЛ вчить нас прагматично та методично викорінювати ворога з усіх сфер українського суспільства", — розповідає Голова Тернопільського осередку МНК, Микола Мисак.

"На КВЛ я отримав для себе багато інформації, емоцій і задоволення від спілкування з однодумцями, чого мені часто дуже бракує ", — ділиться враженнями учасник семінару Віктор.

44726382_2302050296475204_3512887947928010752_n.jpg

Довідка:

Навчальні семінари для молоді, в рамках проекту Курс Вільних Людей - КВЛ — це семінари для тих, для кого Герої Української Національної Революції минулого є прикладом для наслідування;

— хто прагне внести свій вклад в розбудову України та захист інтересів української нації;

— для кого націоналізм це щось більше, ніж субкультурна тусовка і можливість пройтися маршем зі смолоскипом;

— хто готовий ставити нетривіальні питання про сучасний націоналізм і готовий шукати відповіді;

— хто має достатньо мужності, щоб не бути простим обивателем, а мислити і діяти інтересами нації;

— хто хоче продовжувати справу бандерівців у ХХІ столітті.

Основні напрями програми:

ідеологічно-світоглядові

громадсько-політичні

Далі семінари відбудуться у :

 

 Курс Вільних Людей — семінар у Дніпрі (27-28 жовтня)

 Курс Вільних Людей — семінар у Києві (3-4 листопад)

Кількість місць обмежена, відбір відбуватиметься на конкурсній основі, участь безкоштовна.

 

Реєстрація: mnk.org.ua/kvl_seminar

Організатори: Міністерство молоді та спорту України, "Молодіжний Націоналістичний Конгрес"