Відбулось засідання Центрального Проводу МНК

Днями провели перше у році розширене засідання Центрального Проводу Молодіжного Націоналістичного Конгресу. Аби обговорити важливі стратегічні завдання розвитку організації, у Києві зібралися члени Центрального Проводу МНК, Ради Честі та Секретаріату.

Традиційно засідання Центрального Проводу відкрили першою точкою Декалогу українського націоналіста. На розгляд було поставлено 11 питань для обговорення, тому день розпочався продуктивно.

На засіданні провідне керівництво обговорило вектор розвитку організації у молодіжний політиці України. Оскільки це перше засідання у цьому році, важливим завданням стало визначення цілей проектів нашої організації на 2018 рік. Серед організаційних питань, на засіданні обговорили проведення щорічної теренової гри «Гурби-Антонівці», визначили керівний склад та затвердили новообраного менеджера таборового сезону Валерія П`ятаченка, за сумісництвом голову Сумського осередку.

Також одноголосно затвердили новий формат «Курсу Вільних Людей», організація якого лягла на плечі новообраному проектному менеджеру Івану Брацюню, за сумісництвом організаційного референта МНК.

Неочікуваний сюрприз для зростаючого членства організації підготувала вишкільно-кадрова референтура, який презентує на цьогорічній зимовій конференції до 17-ї річниці МНК.

Загалом програма засідання Центрального Проводу виявилася дуже насиченою: працювали 13 годин поспіль. Закривали засідання ЦП останньою точкою Декалогу українського націоналіста: "Змагатимеш до поширення сили і слави, багатства і простору Української Держави". Ці слова не є випадковими: вони ще раз нагадують про мету діяльності Молодіжного Націоналістичного Конгресу вже 17 років.

#МНК #ЦП