Гурби-Антонівці 2021

7-10 травня на межі Тернопільської та Рівненської областей відбулася найбільша теренова гра України “Гурби-Антонівці”.

Цьогоріч участь у грі взяло понад 250 молодих людей. Протягом 60 годин курінь Вовків та Левів змагалися за перемогу. Проте терен цьогорічної гри було змінено, тож зустрічі між командами суперників траплялися часто, від цього гра стала ще цікавішою та насиченішою.

Впродовж 3-ьох днів боротьби два курені йшли нога в ногу за кількістю балів, але переможець все ж один. У 2021 році ним став курінь Вовків з рахунком 295:326.

“Гра була важкою, але динамічною.Учасники молодці. Вже чекаю наступної гри та впевнений, що на неї приїде ще більше учасників." - Станіслав Луців, начальник штабу Вовків.

“Вже не вперше на грі, але кожен раз емоції беруть верх. Хоч ми й не перемогли, проте показали на що здатні Леви! Обов`язково відіграємось наступного року. Вовки - готуйтеся!", - Марія Микитчак, ройова куреня Левів.

Гра відбувається на території найбільшого бою УПА проти НКВС. Учасники теренової гри живуть в екстремальних умовах, будують стратегію, та змагаються за перемогу свого куреня, таким чином відтворюючи боротьбу УПА і вдень, і в ночі.

Тут навчались тримати лаву майбутні члени та сотники Самооборони Майдану, гартувались учасники російсько-української війни.

"Окрім крутих емоцій, гра дає можливість побороти свої слабкості. Холодні ночі, дощ, беззупинна боротьба - ці фактори які показують справжній характер людини. Якщо ви хочете перевірити себе на витривалість та відчути дух боротьби - ця гра для вас", - Василь Панькевич, керівник оргкомітету гри.
 

Організатори заходу: Молодіжний Націоналістичний Конгрес - МНК, Міністерство молоді та спорту України, Національно-патріотичне виховання, Управління сім'ї та молоді Тернопільської обласної державної, Тернопільська обласна державна адміністрація

<style type="text/css">.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px} </style> <style type="text/css">.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px} </style>

Автор:

Дарина Панчишин

11.05.2021