До Пасхи у Львові замалювали графіті з рекламою нароктиків

 Чистий четвер - це день весняного очищення. З давніх-давен наші предки в цей час готувалися до Великодня, звільняючи від бруду свої душі й оселі.

 Львів - наша велика спільна оселя і тому символічно, що активісти "Молодіжного Націоналістичного Конгресу", "Вільні Люди", спільно з Патрульною поліцією Львівської області та волонтерами займалися в цей день прибиранням міста від реклами наркотиків.

 “За останні два місяці ми спостерігаємо згуртованість усіх у протидії наркоообігу. Патрульна поліція 28 березня спіймала  хлопців, які розповсюджували закладоки з наркотичними речовинами, ЛКП теж почали замальовувати написи з наркорекламою, різні середовища та ГО долучаються все більше й більше до ініціативи "Стоп наркотик". Хороший старт для того, щоб викоренити це з нашого міста.” - повідомляє офіцер поліції та Дійсний Член МНК Назар Франчук.

  Це вже 3 акція кампанії "Стоп Наркотик" і цього разу спільними зусиллями вдалося замалювати близько 200 написів в усіх районах міста. Перевагу було надано місцям концентрації молоді: центр, дитячі садочки, гуртожитки, школи та ВНЗ.

 “Тішть те, що на наші дії почали звертати увагу прості перехожі.Люди робили нам зауважння на те, чому ми малюємо стіни будинків фарбою. Проте, коли ми пояснювали, що не малюємо, а замальовуємо сайти, на яких продають наркотики, претензії зникали і ми чули лише схвальні слова” - розповідає голова Львівського осередку МНК Оксана Дацків.

 “Перш за все чистота повинна бути у нас в головах - Стоп наркотик!
Тільки спільними зусиллями зможемо навести порядок!” - наголошує всеукраїнський вишкільно-кадровий референт Андрій Федорняк.

#Львів #Стоп Наркотик