Збір "Вільних Людей": головне завдання – це зберегти суверенітет і євроатлантичний курс України

Відбувся з'їзд всеукраїнської мережі “Вільні Люди”, на якому делегати обрали керівництво організації.

15 лютого відбувся Збір «Вільних Людей», під час якого членство ознайомилося зі звітом Проводу за пророблену за 2 роки роботу, внесло правки до Статуту організації, обрало нове керівництво.

47051079042_38af27b7c2_o.jpg

Також усіма членами організації, одноголосно, було підтримано Маніфест громадсько-політичної платформи «Євроатлантичний порядок денний для України», зокрема і євроатлантичний курс держави загалом.

Після внесення змін до Статуту відбулося обрання нового керівництва. Так, головою Проводу було обрано Андрія Левуса, заступником з організаційної роботи Павла Білоуса, заступником з політично-комунікаційної роботи Сергія Висоцького, членами Проводу – Соломію Фаріон (Голова МНК), Івана Ковалика, Андрія Беня, Івана Кішку, Олександра Ясенчука, Дмитра Харькова, (Члени МНК) Миколу Марченка. Також було скасовано Раду організації, замість неї впроваджено Контрольно-ревізійну комісію, до якої увійшли Микола Бігус, Ашот Топчян і Павло Дацків.

46189533485_55f866c26c_o.jpg

Виступаючи перед делегатами Збору Андрій Левус окреслив завдання організації:
— «Вступаючи у виборчий період Україна опинилася перед дуже серйозними викликами, пов’язаними з діями країни-агресора та його агентури в державі. Ми й надалі будемо перешкоджати спробам реваншистів демонтувати нашу державність, захищати наш євроатлантичний курс. У випадку настання кризових ситуацій ми повинні об'єднати широку платформу патріотичних та реформаторських сил для перемоги проєвропейських сил на виборах в парламенті. Ця платформа стане орієнтиром, на який буде рівнятися українське суспільство, якщо знову запанує хаос», — підкреслив Голова Проводу «Вільних Людей».

DSC_0002.JPG

Закривши Збір, активісти «Вільних Людей»  — члени "Молодіжного Націоналістичного Конгресу" рушили до Окружного адміністративного суду підтримати в.о. Міністра охорони здоров’я Уляну Супрун, яка зараз виступає головним об’єктом атаки проросійських реваншистів та їх найманців з ніби то проукраїнського табору. Під тиском громадськості суддя, що відсторонив раніше Супрун від виконання обов’язків, взяв самовідвід.

Ми надалі будемо реагувати на перебіг судового процесу і переконані в кінцевій перемозі державницьких сил.

51998483_2483538981659667_8196268197570150400_o.jpg

Довідка:


“Вільні Люди” – всеукраїнська мережа, створена у квітні 2013 року членами патріотичних та націоналістичних організацій з метою об'єднання зусиль у кампаніях прямої дії щодо захисту євроінтеграційних устремлінь України та недопущення повернення в російське ярмо. Продовжує свою діяльність Щоб унеможливити реванш проросійських олігархічних кримінальних сил та зберегти здобутки Революції Гідності, сформувати надійний тил українській армії, яка захищає нас на східному кордоні, щоб оздоровити та очистити українську владу.

МНК є одними з співзасновників громадсько-політичного руху Вільні Люди.

46379614344_e4650ee424_o.jpg

#МНК #Вільні Люди