У Харкові відбувся семінар "Курс Вільних Людей"

22-23 вересня у Харкові пройшов навчальний семінар Курс Вільних Людей - КВЛ та об’єднав за роботою членів різних патріотичних організацій.

.....

—"Семінари ми започаткували після Революції Гідності і за мету ставили виховання молодих націоналістів, надання їм знань та інструментів як в сучасній ситуації здійснювати розбудову України та боротьбу за нашу державність. Особливо важлива підтримка для такої молоді на Сході, де часто патріотичні дії натикаються на нерозуміння частини суспільства та опір проросійських сил.

Семінар у Харкові показав, що поділи на Східну та Західну Україну є штучними, бо всюди є активна і рішуча молодь, для яких цінності вільної України та української нації є надзвичайно важливими", — ділиться враженнями Соломія Фаріон, Голова Молодіжний Націоналістичний Конгрес - МНК

Першого дня учасники слухали пізнавальні лекції про державність та історико-ідеологічне підґрунтя, обговорювали та аналізували ситуацію в країні та зміни, які відбулися за останні декілька років:

— "Неймовірно круті ментори, нові цікаві знайомства та цілий потік нової інформації. На деякі речі взагалі відкрились очі, а на інші подивилася з іншого боку", – ділиться враженнями учасниця семінару Женя Сокол.

На другий день семінар продовжився у більш практичному форматі й тепер учасники були не лише слухачами, а й самі стали генераторами ідей. Оцінивши ситуацію в країні та місті, спираючись на власний досвід кожного, враховуючи специфіку регіону, за відносно невеликий проміжок часу вдалося накреслити й вибудувати своєрідну стратегію підтримки та розбудови українського життя в місті:

—"Мої вихідні пройшли реально круто та продуктивно. А все завдяки тому, що є такі заходи, як КВЛ, та енергійні, цілеспрямовані дієві учасники!" – пише Igor Reno

Семінар зібрав непересічних і далеко невипадкових людей, котрі реально оцінюють об’єми роботи, яка вже виконується і яку доведеться виконати для зміцнення та укріплення незалежної України. Своєю продуктивною працею вони продемонстрували свою готовність включитися в цей процес, або ж підтвердили, що вже є активними його учасниками.

Хочеш теж взяти участь, заповнюй анкету — mnk.org.ua/kvl_seminar

Семінари відбудуться у таких містах:

— Курс Вільних Людей — семінар у Львові(6-7 жовтня)

— Курс Вільних людей — семінар в Івано-Франківську(13-14 жовтня)

— Курс Вільних Людей — семінар у Тернополі

(20-21 жовтня)

— Курс Вільних Людей — семінар у Дніпрі (27-28 жовтня)

— Курс Вільних Людей — семінар у Києві (3-4 листопад)

Організатори: Міністерство молоді та спорту України, "Молодіжний Націоналістичний Конгрес"