Топ найвпливовіших молодіжних організацій

МНК увійшов в топ найвпливовіших молодіжних організацій у соціальних мережах

IREX (рада міжнародних наукових досліджень та обмінів) у своєму дослідженні відмітила нашу інформаційно-пропагандивну діяльність як одну з найбільш впливових у молодіжному середовищі.

Протягом року нашими ключовими інформаційними напрями були:
- ідеологія (статті та публікації на тему українського націоналізму);
- історія (статті на тему подій національно-визвольної боротьби, українських діячів);
- молодь (релізи нашої діяльності в молодіжному середовищі, моніторинг корисних платформ для молоді);
- політика (аналіз важливих політичних подій, інформування та моніторинг);

Одними з основних інформаційних напрямів протягом року були: “Захисти Україну” та моніторинг правопорушень на Студреспубліці (проекту Медведчука для впливу на студентство за допомогою семінарів, фестивалю та пропагандивних лекцій). 

Найпопулярніші дописи були на тему політики та держави, серед яких — про “Зраду в Мінську” та “Реклама українською”. 

“Зрада в Мінську” - допис про поїздку Єрмака і Кучми в Мінськ, де було домовлено про майбутнє створення так званої “консультативної ради” та погоджено визнати Росію не агресором. Подальший громадський тиск дав змогу зупинити цей процес.

У січні найпопулярнішим дописом став допис про рекламу українською. Згідно із законом 5670д (Про мову) відтепер вся реклама має бути українською мовою.

Рекордним стало відео зачитування Заповіту Тараса Шевченка на Говерлі: понад 220 тисяч органічних переглядів. Щороку МНКівці зачитують Заповіт Шевченка на всі сторони світу на найвищій вершині України. 

Найбільше інформаційного впливу ми досягаємо завдяки органічному охопленню (без використання платної реклами). 

До речі, під час карантину ми розпочали два онлайн курси на нашій сторінці у Facebook: про гібридну війну та ідеологію українського націоналізму. З ними ви можете ознайомитися у розділі “Відео”.

Ціль нашої інформаційної діяльності — пропаганда ідей українського націоналізму та формування у суспільства його правильного, позитивного образу.

 

Дякуємо Вам за довіру!

Дослідження

_______
IREX - це міжнародна неприбуткова організація, що адмініструє інноваційні програми для розвитку лідерського потенціалу з метою покращення якості освіти, посилення впливу незалежних ЗМІ та сприяння розвитку громадського суспільства.

 

Автор:

Ольга Сидій

14.05.2020