Стежина Нескорених у печерах Млинки

Стежина Нескорених - це подія, яка робить нас командою - однією сильною, потужною і відповідальною!

Стежина веде не тільки в Сколівських Бескидах, адже ми працюємо, навчаємося і вишколюємося пліч-о-пліч. Цього разу ми кілька днів вересня провели на хуторі Млинки. 

"Як представники активного громадського середовища Стрийщини, ми мали честь бути запрошені на таких захід. Адже не часто зустрінеш організації, готові продовжувати діяльність, що важливо безпечну діяльність, в час пандемії Covid-19. Дякую Молодіжному Націоналістичному Конгресу, що продовжує системно виховувати дієву молодь і робить це при будь-яких умовах. Температурний скринінг, продумана система комунікації та алгоритм дій при виявленні симптомів. Також дуже сміливо було проводити табір вже в холодних осінніх умовах. Проте, я переконана, що це додало особливості для вишколення і виходу із зони комфорту" - ділиться враженнями учасниця - подруга Квітослава зі Стрия.

За короткий термін ми встигли відвідати гіпсову печеру - Млинки, протяжність якої 53 кілометрів. Учасники подолали такі елементи маршруту: розпірка "Учбова", хода "Радість", камінь "Тещин Зуб", тунель "Жовта Труба", яма "Труна Спелеолога". Інтелектуальна частина програми була досить інтенсивною і складалася із кількох блоків. Особливим та новим елементом розпрацювання стала аналітика діяльності громадського сектору під час карантину на прикладі ГО "Молодіжний Націоналістичний Конгрес".

Волонтерство, ранкові підйоми - спосіб тримати себе в тонусі, нічна програма обговорень - адже ми не обмежуємося денним часом. Стежина нескорених вкотре веде ефективно і з максимальною користю!
 

Дякуємо за підтримку нашого осіннього заходу Львівській обласній державній адміністрації і Тернопільському обласному осередку МНК.