Презентація фільму "Міф" в Сумах

Вчора в Сумах відбулася презентація нової стрічки від авторів фільму «Доровольці Божої Чоти», Леоніда Кантера та Івана Яснія.

Фільм «МІФ» розповідає історію життя та загибелі Василя Сліпака – оперного співака зі світовим ім’ям та унікальним голосом. У стрічці поєднано документальні кадри та анімацію, яку створив український карикатурист Юрій Журавель.

Сумський осередок «МНК. Суми» разом з друзями організації також відвідали презентацію нової стрічки, та поділились своїми враженнями:

Олександр Бойко:

“Сильний і непростий фільм. Яскравий та оригінальний сценарій. Довго і щільно тримає думки навколо сюжету, підштовхує робити припущення і додумувати ситуації, хочеться подивитись ще, бо там багато сакральних штук, які зрозуміти зразу непросто”.

Володимир Міщенко:

“ Це документальний фільм, тому сподобалася велика кількість архівних відео, розповідей друзів, побратимів. Але найголовніше і найприємніше тут - енергетика і посил. Я хочу щоб мої батьки та усі мої друзі відвідали фільм і пережили його. Вражаючою була і мультиплікація, завдяки Юрію Журавлю. Дивіться українське кіно, знаходьте щось нове для себе і любіть Україну”.

Максим Луцик:

“Мурашки по шкірі протягом усієї стрічки. Фільм змушує замислитися над змістом фрази "Герої не вмирають". Рекомендую усім”.

#Міф #презентація #Суми #МНК #Сліпак