КОНТЕНТ, ЯКИЙ ШКОДИТЬ ДЕРЖАВНОСТІ, або історія про те, як Нацрада має позбавити «Інтер» ліцензії

bf08c18219.jpg

Продовжується громадська кампанія "Інтеру - бойкот", аби рупор кремлівської пропаганди в Україні припинив свою діяльність.

11 травня активісти Молодіжного Націоналістичного Конгресу та "Вільні Люди”  провели пікет біля входу у будівлю, де відбувалось засідання Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, де висловили свою думку за допомогою банерів та плакатів «Інтер - на цвинтар!»

Неодноразово «Інтер» підтвердив, що йому чужі та байдужі інтереси України і те, що він діє за вказівками кремля.

«Трансляція концерту «Перемога. Одна для всіх» вчергове підтверджує, що Інтер є пропагандиським каналом і не має відношення до вільних ЗМІ. Інтер маніпулює фактами і подає спотворену та неправдиву інформацію для поширення російських пропагандивних меседжів.

Інтер бере участь в російській інформаційній війні проти України. Канал свідомо нагнітає протистояння між групами суспільства щодо поглядів на події Другої світової, насаджує глядачам проросійські погляди та міфи замість того, щоб формувати єдине бачення на трагічні події. Бойкотування «Інтера» — це аж ніяк не утиски свободи слова, про які заявляє у своїх скаргах телеканал. «Інтер» - системний порушник українського законодавства

5d77e0ecc9.jpg

“Ми вимагаємо позбавити "Інтер" ліцензії, яку він незаконно продовжив у 2011 році. "Інтер" вже неодноразово отримував попередження від Нацради, зокрема за трансляцію російських акторів, які підтримали анексію Криму та агресію проти України, низьку частку програм українською мовою та ін.» — коментує голова МНК Соломія Фаріон.

За результатами засідання Нацради, каналу «Інтeр» було призначено позапланову перевірку, а саме питання не набуло обговорення, так як представників каналу «Інтер» на засіданні не було.