Гідний бути у Верховній Раді

Не потоком шумних і галасливих фраз, а тихою, невтомною працею любіть Україну!

Кандидатів багато, проте кому з них можна довіряти?

Молодіжний Націоналістичний Конгрес представляє гідного кандидата в народні депутати в Сумах —  Олега Медуницю. Олег Медуниця — почесний член МНК, другий голова організації, один із ініціаторів створення МНК. 


Олег брав участь в трьох революціях. Першою була Революція на граніті (1990 р.), коли молоді студенти вийшли на майдан і в знак протесту голодували. У 2004 році був організатором сумського Майдану. Під час Революції Гідності виконував обов'язки заступника коменданта Майдану.

Віддавна друг Медун є активним громадським діячем не тільки на місцевому, а й на всеукраїнському рівнях. Проте, більшість свого часу витрачає саме на локальні проблеми, виконуючи обов'язки народного депутата від свого округу.


Під час своєї активної діяльності в Молодіжному Націоналістичному Конгресі друг Медун не раз був комендантом, першим організатором та помічником різних заходів, серед яких і теренова гра "Гурби-Антонівці", і вишкільний табір "Лисоня", і табір "Коловрат" на Сумщині.


"Ні кроку назад!", —  запевняє Олег Медуниця. Тому під час своєї діяльності стоятиме на позиціях курсу до ЄС, запровадження теле- і радіоквот на український інформаційний продукт, персональної відповідальності осіб, що підтримують російську агресію та продовження процесу декомунізації.

Дизайн без назви (9).png Дизайн без назви (8).png

 

Автор:

Ольга Сидій

11.07.2019