Безкорисливий - прикмета характеру Українського Націоналіста

Безкорисливий, це значить, що Ідею Українського Націоналізму й службу для неї ставить він вище всіх скарбів світу цього. Для неї він проміняє з радістю можливість спокійного та вигідного життя на тверду долю жовніра-борця, теплу хату — на окопи чи тюрму. Щастя шукає і знаходить він у радості з боротьби й перемоги на службі Великій | Святій Справі. Лише в щасті Української Нації щастя українського націоналіста, її воля, слава й могутність — його найбільше бажання.

12 прикмет характеру Українського Націоналіста


З нагоди Дня молоді члени Тернопільського осередку МНК отримали нагороди від міської ради Тернополя. 

  • Гайдамака Володимир - організаційний референт ТОО МНК, головний організатор "Кіномарафону нескорених націй".
  • Оксана Семенець - член Тернопільського осередку МНК, організатор квесту "Молодь Крути пам'ятає".

Сумлінна праця, відданість ідеї та почуття обов'язку - риси характеру відповідального громадянина України. Незважаючи на усі вигоди суспільства та можливості, націоналіст обере те, що буде задовільняти в першу чергу потреби нації. Він жертвує своїм часом, майном, життям неспроста. Для націоналіста важливо бути корисним своїй країні, не вимагаючи взамін нічого. 

Активні люди завжди цінувалися у світі і їх талант, працю чи бажання важко не помітити. Тернопільська міська рада щорічно нагороджує молодих людей, що заслуговують цього завдяки своїй роботі. Але кожна мала чи велика подяка - це лише причина усміхнутися, зібрати волю в кулах та працювати ще більше!

Зв'язуй тісно своє життя з життям Нації. Віддай Україні свою працю, майно, кров.
37 правило життя Українського Націоналіста
 

 

Автор:

Ольга Сидій

26.06.2019