Вишкільний табір "Лицар Чести"

Табір для тих, хто хоче вчитися, змінюватися, творити!

 Основним засобом патріотичного виховання молоді в нашій організації є вишкільні табори. Вони зорієнтовані не лише на фізичний розвиток учасників, а й на їхнє моральне та інтелектуальне зростання.

Один із таких таборів відбудеться 2-7 липня на Львівщині. “Лицар Чести” традиційно збере молодь на Сокальщині, поблизу села Ульвівок на мальовничому березі річки Західний Буг.

Для сучасного молодого покоління цей табір є можливістю змінити себе і перемогти свої слабкості, виховати волю, характер та навчитися перемагати. Програма табору передбачає фізичні навантаження, які представлені різними спортивними змаганнями та ранковими руханками.

Також на молодь чекає життя в наметах, польова кухня з безпосердньою участю в приготуванні їжі, тренінги на різну тематику, лекції від громадських діячів, вечірні ватри та багато іншого. На “Лицарі Чести” діє “залізна” дисципліна та чіткий розпорядок дня, яких повинен дотримуватися кожен учасник табору. Суворо заборонене вживання алкоголю та тютюну.

Відбувається в рамках проекту “Курс Молодого Бандерівця”. Організатори: Міністерство молоді та спорту України та ГО "Молодіжний Націоналістичний Конгрес".

Вік учасників від 14 до 21 року, які будуть вибрані на конкурсній основі.

 

Встигни зареєстуватися та випробувати свої сили!

Спогади на цілий рік, нові друзі, позитивні емоції та цінний досвід гарантовані.

Автор:

Інформцентр МНК

25.06.2018