"Ігри Героїв" відбулись у Тернополі

 Змагання згуртували сміливців з різних міст України, які не погоджуються з поняттям про "обмежені можливості" і вважають, що всі обмеження лише в голові.

Учасники приїхали  з різних куточків України.  На "Іграх героїв" вони, зокрема, підтягувалися, відтискалися, піднімали гирі. Організатори наголошують, це змагання для людей з особливими можливостями, а не потребами. "Ігри героїв" обіцяють зробити щорічними.

 

   Організатор змагань Андрій Гуменний каже: "Ми вирішили провести такі ігри, щоб мотивувати не тільки людей з інвалідністю, а й мотивувати усіх людей, які прийдуть на цей захід. Це дуже потужно піднімає бойовий дух. Воно допомагає бачити людям, що на проблемах таких серйозних проблемах життя не закінчується, що можна рухатися далі і не здаватися і перемагати у цьому житті…".

   Аби турнір пройшов на найвищому рівні, члени Тернопільського осередку МНК долучились своєю волонтерською працею до проведення змагань для героїв: "Ми радо  зацікавленні допомогти в організації заходу в якості волонтерів. Цей проект об'єднав навколо себе небайдужих та сильних духом людей.Учасниками  цьогорічних змагань стали хлопці, які отримали травми внаслідок бойових дій. Вони довели, що травма — це не кінець, це початок нового життя. Я був вражений силою духу хлопців! Тяжкі етапи навіть для здорової людини, вони проходили із впевненістю і до кінця." — додає  Дійсний член МНК, Тарас Мартинів.

 


Довідка: головна мета «Ігор героїв» – психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація бійців, соціальна адаптація людей з інвалідністю, впровадження та поширення спортивного руху серед молоді, малозахищених та соціальновразливих верств населення. Змагання відбуваються з кросфіту, стронгмену, силового фітнесу та стрільби.

 

#Тернопіль #волонтерство #Ігри Героїв