Пам’ятаємо великий чин борців за незалежну Україну

До 17-ї річниці утворення “Молодіжного Націоналістичного Конгресу” члени Київського міського осередку прийшли до могили Олександра Богатирчука на Братському кладовищі в Києві, принесли квіти, запалили свічки, впорядкували пам’ятник Сашкові.

«Є люди, які живуть хвилину за дві. Вони — мов спалах: дуже яскраво горять, але швидко згоряють. Такими людьми були Олександр Богатирчук та Іван Гавдида», — колись розповідав  про Сашка його давній товариш, третій голова МНК Ярослав Іляш.

 

“Ми відаємо шану нашому побратиму, який брав участь у побудові її фундаменту, чиє ім’я назавжди залишиться на сторінках історії та наших устах. Олександр Богатирчук - людина великого чину для всієї України.” — додає Сергій Репік, Голова Київського осередку.

Незважаючи на свій молодий вік, полум’ям своєї невтомної праці він зміг освітити далекі рубежі до яких пішли його побратими і послідовники, несучи ідею великої та сильної самостійної України. Його ідеї та слова досі є актуальним у нашій боротьбі, яку організація веде невтомно і кожен день. Беручи нові висоти та долаючи виклики долі.

 

Олександр був здібним організатором, талановитим журналістом, одним з найперспективніших діячів організації, не за роками мудрою та освіченою особистістю, мав глибоку повагу серед старших товаришів Конгресу та ОУН(б). Свого часу створив інформаційний бюлетень МНК «Терен», був одним з творців Націоналістичного порталу, мав велику кількість публікацій в провідних українських ЗМІ… Багато справ, які він не завершив, зробивши крок у вічність, знайшли продовження в діяльності МНК, її успіхах, звершеннях…

Пам’ятай великий чин борців за Україну.

 

 

Більше про життєвий шлях Олександа Богатирчука можна дізнатись на http://mnk.org.ua/bogatyrchuk

#Богатирчук #Київ #вшанування