Фотовиставка «Два століття – Одна війна» в цифрах

Сьогодні молоді люди не часто мають нагоду знайомитись з історією боротьби за українську державність "без нафталіну". А нам потрібне відчуття спорідненості з борцями попередніх епох, потрібно відчувати свій обов'язок. Бо сучасне покоління українців тільки тоді розумітиме вартість державності, коли знатиме скільки в цю справу було вкладено. А те, що для нас буде справді цінним — те ми точно зможемо захистити.

" Ми почали цей проект з думкою про те, що молодь на сході України повинна знати правду про визвольну боротьбу УПА проти польського та російського поневолення у 20 столітті. Ми маємо сьогодні добрий приклад, що імперські настрої Росії не розвіялися "як туман на сонці". І захист національної безпеки тепер лежить на плечах вже нового покоління українців. А рівно через місяць після початку роботи над проектом ми подумали, що не варто акцентувати нашу увагу лише на Сході, і наша команда рушила з виставкою у всі регіони України. Погано те, що не вдалось побувати у Криму " — розповідає Василь Дубовий, координатор проекту.

 

RTEmagicC_fd96c6a92c.png.png RTEmagicC_38cf9240ba.png.png

ЩО ДАЛІ?

Незабаром роздруковані зразки виставки з’являться в регіональних осередках Молодіжного Націоналістичного Конгресу. ЇЇ презентуватимуть в селах та обласних центрах. Також кожен охочий зможе придбати виставку особисто. До речі, наша команда вже почала працювати над проектом фотовиставки у віртуальній реальності. Тож чекайте новин :)

Дякуємо регіональним партнерам: Вільні ЛюдиПласт - український скаутингВГО "Сокіл"Українська Академія ЛідерстваНовоайдарська районна державна адміністраціяВОВПО / Всеукраїнське об'єднання військово-патріотичних..., 184 Навчальний центр, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНСЖуравель Юрій Zhuravel Yuriy, Рубіжнянський центр краєзнавства та туризму.

RTEmagicC_8599a5146a.png.png85% фінансової допомоги надала Фундація Вільні Люди RTEmagicC_3979c01a84.png.png RTEmagicC_357ea4ddd9.png.png RTEmagicC_5dcd538f97.png.png

Дякуємо регіональним партнерам: Вільні Люди, Пласт - український скаутинг, ВГО "Сокіл", Українська Академія Лідерства, Новоайдарська районна державна адміністрація, ВОВПО / Всеукраїнське об'єднання військово-патріотичних..., 184 Навчальний центр, НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС, Журавель Юрій Zhuravel Yuriy, Рубіжнянський центр краєзнавства та туризму.

#Два століття одна війна #Фотовиставка