Харків’яни чаювали з лідером гурту Тінь Сонця

21 лютого харківський осередок Молодіжного Націоналістичного Конгресу за підтримки Фундації Вільні Люди провели зустріч із Сергієм Василюком , в рамках якої вели дискусії на теми: мова, національна ідентичність, історія та культура.

Гості заходу мали можливість поспілкуватися з непересічною особистістю, дізнатися про найближчі плани колективу та разом з Сергієм Василюком поспівати пісень. Слід визнати, що для Харкова подібні заходи дуже важливі та необхідні. Маємо надію, що наступного разу заходи у форматі чаювання відвідає більша кількість людей.

 

«Мені досить часто задають питання, чи нормально, що український патріот говорить російською мовою? Я досить довго думав над цим питанням і виходить так, що частина людей захищає просто територію, незалежно від її національного забарвлення, а хтось дійсно захищає національний простір. І я їхав на війну відстоювати національний простір» - говорить лідер гурту "Тінь сонця", громадський активіст, знавець історії України, активний учасник націоналістичного руху Сергій Василюк.

 

Проект "Чаювання Вільних" розширює горизонти: відтепер зустрічі з цікавими особистостями та розмови на актуальні теми відбуваються не лише в столиці, а й в інших містах. Стежте за анонсами!

#чаювання #Тінь Сонця #Харків