Війна в центрі Європи!

Делегація МНК в Мюнхені поширює інформацію про проросійські медіа в Німеччині. Ми розповідаємо місцевим жителям про гібридну війну в Україні та як Росія використовує різноманітні методи пропаганди для маніпуляції думкою населення. Тільки спільною працею і одним фронтом Європа може протистояти імперіалістичним амбіціям Кремля та стояти на захисті демократичних цінностей.

Російські медіа агенти проникають у різноманітні ЗМІ Європи. Це дає їм можливість формувати неправильну думку населення щодо політичної та економічної ситуації в країні, насаджувати свої ідеї, дискредитувати події та маніпулювати думкою населення.

Інформаційна сфера - один із фронтів гібридної війни і ми її програємо. За допомогою подібних засобів Росія дестабілізує ситуацію в країні, приводить до влади своїх людей.

Результатом такої тривалої роботи стала війна в Україні. Війну в Україні брехливі змі показують, як громадянську, але це не так.

Населення Німеччині, 40% якого нещодавно підтримало анексію Криму Росією, висловило недовіру німецьким ЗМІ щодо висвітлення подій в Україні. 

Згідно з дослідженням німецького телеканалу NDR, 63% німців не довіряють частково або повністю ЗМІ Німеччини в питанні висвітлення новин про Україну, передає Deutsche Welle. 

 

 

IMG_4936.JPG IMG_4957.JPG

Кожен з нас є воїном в гібридній війні і тільки від нас залежить, чи дамо ми відсіч ворогу, чи будемо ховатися, чи капітулювати. Боротись з пропагандою можливо і потрібно, бо інакше прийдеться програвати ще не одну інформаційну битву в цій війні. Нашими поразками уже є думки європейців про "громадянську війну",  визнання Криму російським чи хибна думка про націоналістів.

Тільки стабільна боротьба з фейками, виготовлення якісного інформаційного продукту, належна комунікація влади із ЗМІ та висвітлення правдивих фактів для світової спільноти здатні змінити загальне ставлення до України та визнання Росії агресором і ворогом демократичного світу.

Автор:

Ольга Сидій

22.10.2019