Пробуди у собі звіра і побори його!

МНК має багаторічний досвід діяльності у сфері державної молодіжної політики, зокрема за напрямом національно-патріотичного виховання. Ми поширюємо набутий досвід та напрацьовані освітньо-виховні методики на інші молодіжні середовища. Зокрема нещодавно ми провели вишкіл для студентів УАЛ-Полтава.

Вишкіл проходив за мотивами книги Вільяма Ґолдінга "Володар Мух". За сюжетом герої твору потрапили на безлюдний острів та боролися зі своїми "звірами": зі страхом, гордістю, егоїзмом. Таким чином було поєднано таборові традиції МНК, мету нашого виховання та ідею книги. Завдяки нашій методиці проведення таборів, студенти мали можливість потрапити в незвичні і стресові для них ситуації з метою подальшої їх співпраці, побудови команди та формування особистості лідера.

Протягом двох днів в критичних умовах студенти будували табір, організовували охорону табору, добували їжу. Ми ознайомили студентів із особливостями виживання у некомфортних і незвичних умовах: життя на природі, приготування їжі на вогні, орієнтуванні на карті. 

Дизайн без названия.png

Автор:

Ольга Сидій

21.10.2019