22 квітня українці обрали нового Президента України - як далі бути?

22 квітня українці обрали нового Президента України.


Ці вибори є шоковими для українців: як через хід виборчої кампанії, так і через сам результат.

У суспільства дуже багато запитань до майбутнього, очікувань та страхів перед невідомим.

Діяльність новообраного Президента обов’язково буде під пильним контролем патріотичного середовища, а будь-який рух нашої держави з теперішніх, украплених позицій в бік Росії або дореволюційної України буде отримувати жорсткий опір.

2019 рік стає активною фазою реваншу проросійських сил, попереду — парламентські вибори. Тому зараз як ніколи важливо розуміти реальні загрози та зупинити реванш допоки він набирає обертів.

Головне, що ми маємо керуватися і надалі національним інтересом, який залишається для нас незмінним. Тому ми, як прагматики, будемо вкладати особисті зусилля в розвиток України і далі протидіяти загрозам російського реваншу.

Пріоритетними напрямками діяльності МНК залишається виховання генерації дієвих патріотів та формування середовища з нашими цінностями, взаємодія з державою, протидія російським впливам в Україні та зміцнення національної безпеки України.

«Вибори закінчилися, боротьба за головне триває… Ми будемо боротися на вулиці, в парламенті, уряді, судах. Ми будемо захищати нашу мову, культуру, історію за всяку ціну. Ми будемо боротися за них в книгах, на телебаченні, радіо, в інтернеті. Ми ніколи не здамося. І ми переможемо!» — Володимир В’ятрович