Замість квітів Ірині Білик принесли "кров"!

Сьогодні активісти  “Молодіжного Націоналістичного Конгресу - Львів” та інші громадські організації завітали на концерт до Ірини Білик без квітів!

 

  “Заслуженій” артистці  обурені активісти принесли замість подарунків — фото загиблих героїв та обстріляних, у російсько-українській війні, міст. А натомість червоної доріжки — фарбу, яка символізує кров. І все не дарма, адже не тільки львів'янам відома, проросійська позиція співачки: у 2015 році – Ірина Білик відвідувала окупований Крим, перетинаючи кордон з територією РФ, порушивши та зневаживши українське законодавство. А минулого року відвідала ювілейний концерт Філіпа Кіркорова у Кремлівському палаці, адже пишається дружбою з ним. А сам Кіркоров у свою чергу відкрито заявляє свою підтримку Путіну, “ як єдиному президенту Росії”. 

 

 

  

Ще місяць тому патріотичні організації Львова вимагали скасувати виступ Ірини Білик у Львівській опері, якщо та публічно не визнає Росію агресором, а Крим окупованою РФ територією. Проте співачка країну-агресора визнавати не схотіла.

Продюсер Ірини, який прийшов до входу в Оперу, вирвав у активістів плакати із фото воїнів у Дебальцево і кинув їх на землю. Через це почались сутички, проте до бійки не дійшло. Акція відбулась мирно, адже наша мета донести до несвідомих львів'ян та продажних виконавців, що Україна не місце для гастролей російських виконавців. Вхід на концерт не перешкоджали, усі охочі могли потратити усередину, пройшовши кривавою доріжкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вимога патріотів незмінна: визнати Росію агресором. Ми не дозволимо зневажати українців та нашу культуру. У нас є безліч українських виконавців з чудовою музикою, які неодноразово виступали та підтримували на сході наших солдат. Усім виконавцям, які хочуть “грати на два фронти”, ми ставимо прості та справедливі вимоги — поважати українців та воїнів, які воюють за нашу Державу!


Оновлена інформація :  Концерт відбувся. "Що я повинна сказати?" — Ірина Білик, на вимогу активістів, визнала Росію - країною агресором та півострів Крим - тимчасово окупованою територією. Відео дивіться за посиланням

#Львів #Ірина Білик