Вітаємо наших друзів із Спілки Української Молоді

24 листопада відбувлась звітна конференції СУМ в Україні.

“Жити для України й боротися за неї!”, – ці слова стали лейтмотивом зустрічі сумівців різних поколінь і різних країн, яка відбулася 24 листопада у Києві – в приміщеннях Михайлівського Золотоверхого монастиря.

 

— "Спілка української молоді - організація, що виховує молодь на ідеалах  свідомих, чесних і працьовитих громадян. Принципи діяльності наших друзів базуються на один й тих самих цінностях - національно-християнських традиціях та ідеалах, виплеканих українською нацією протягом століть. У нас єдина мета - розбудова Української Самостійної Соборної Держави, тому важливо обєднюватись й діятяти заради однієї ідеї. Ми підтримуємо наших друзів із СУМу та бажаємо їм ніколи не зрікатись власних ідеалів" — коментує Соломія Фаріон, Голова МНК.

DSC7827-768x512.jpg DSC7789-768x512.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Голова Проводу ОУН з-під стягу Степана Бандери, Генеральний Секретар СКУ, довголітній сумівець друг Стефан Романів наголосив, що членство в Спілці дає всі можливості бути лідером, знаходити своїх приятелів та однодумців у різних куточках світу.

«Де б ми не поїхали – там ви знайдете сумівців. Ми є родина, – сказав друг Стефан. – Ми повинні завжди думати, аби щось позитивне зробити: чи в громадському, чи в церковному, чи в родинному житті, адже маємо не лише славне минуле, але й славне майбутнє! Будуймо його разом!».

 

Дякуємо за запрошення Світовій Управі СУМ та Крайовій Управі СУМ в Україні.

Вір і дій!