Вишколи для студентів Української Академії Лідерства

На запрошення Миколаївського осередку "Української академії лідерства" члени МНК організували вишкіл військового напрямку для студентів.

—"Не дивно, що мандрувати вирішили по знайомих для нас місцях, близько до кордону з агресором. Миколаївська область, як і Сумська, включені в воєнний стан, тому наші задачі являються спільними — захищати терен від дикунів так або інакше.Мороз, сонце, снігопади у нічні переходи, тактичні завдання та алярми. Так були насичені 3 дні для студентів, так плекають витривалість." — розповідає Сергій Литовка, член сумського осередку МНК, організатор вишколу.

Найголовніше в нашій боротьбі — мати незламний характер борця та надійних побратимів.
Все буде Україна!

IMG_5137.JPG

У Львові осередок МНК організував теренову гру для студентів Львівської академії лідерства.

«Теренова гра – це не тільки про «забери браслет життя» і «знайди прапор».
Вас ділять на курені, обирають ройових і ви вирушаєте в ліс. Сніг хрумтить під ногами, навколо височезні дерева, а ти думаєш, через скільки метрів доведеться зустрітися з ворожим куренем. І ось ця мить настає.

Обличчя до обличчя. Перший крик. І стрій рушає. Всього декілька перших хвилин вирішують, за ким буде перемога у цьому раунді. Пихтіння, миготіння рук і ніг, вигуки перемоги. Так ми провели цей день.
Але за цим були і сміливість першого бою, і краще розуміння людей навколо, і щось особливе в цьому лісі» , — діляться враженнями студенти УАЛу

—"Теренова гра пройшла на хорошу рівні, кожна команда показала, на що здатна, кожен гравець проявив характер і силу духу. Бажаю всім учасникам не зупинятися на цьому і спробувати себе на інших наших заходах" — розповідає курінний Олександр Міненок.

Довідка: Українська академія лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.