Судовий позов: Медведчук та його "гідність"

Честь Медведчука не варта й гривні!

Сьогодні відбулась акція біля Печерського районного суду, на підтримку народного депутата України Ганни Гопко. Проросійський політик Віктор Медведчук, що є кумом Путіна, подав у суд на народного депутата Ганну Гопко, за "за порушення честі й гідності", він вимагає компенсацію у розмірі —1 гривня, за "причинені йому образи".

Незаважаючи на те, що матеріали справи  були відправлені 18-го грудня, суд перенесли, бо новий захисник Медведчука не встиг ознайомитись з матеріалами справи. Медведчук розуміє, що не може виграти суд і вирішує затягувати час, адже переживає, що "Кум Путіна" це констатація факту, а необраза честі й гідності

МНК контролюватиме хід усіх судових засідань по цій справі. «Честь та гідність» тих, хто системно й щоденно працює на користь Путіна – не може бути відбілена!


 

WhatsApp Image 2019-02-19 at 09.46.35.jpeg

Нагадаємо, 19 грудня, в Печерському районному суді відбулось підготовче засідання, щодо позову Медведчука на народного депутата Ганну Гопко.

Приводом для судового позову є допис Ганни Гопко у Facebook з закликом прийти на  акцію «Стоп Реванш», що відбувалась 4 вересня під ГПУ з вимогами розслідувати злочинну антиукраїнську діяльність Медведчука.

Ганна Гопко — народний депутат, Голова Комітету Верховної Ради у закордонних справах. Що з чіткою українською позицією, працює над очищенням проросійських реваншистів з політичної арени в нашій країні.

—«Сьогодні, 4 вересня, у день загибелі Стуса, один з його катів продовжує знищувати українців. Ми боремось проти реваншу російських сил, щоб позбавитись впливу ворога в нашій релігії, економіці, політиці, енергетиці, інформаційній сфері. З рештою, щоб російські танки не вбивали українських громадян. Треба посадити за ґрати тих, хто тут, під образом миротворця, здійснює розкол України. І найпершим має бути Медведчук. Доказова база проти нього - достатня. Тому ГПУ має негайно прозвітувати за зроблену роботу і втілили обіцянку «бандитам - тюрми», — заявляла Гопко, 4 вересня.

— «Проросійські політики, агенти РФ намагаються ліквідувати тих, для кого російський «мир» є не прийнятним й ворожим. Зокрема, судові позови є на ряд інших людей та народних депутатів, що активно реалізують громадську кампанію «Стоп Реванш». Тому, МНК підтримує цих людей, й зокрема Ганну Гопко, у її активних діях проти кума Путіна. Разом ми не допустимо реваншу проросійських сил в Україні», — розповідає Соломія Фаріон, Голова МНК.

Найбільша увага до суду - від кишенькових ЗМІ Медведчука: 112 та NewsOne. До речі, 2 листопада депутати Ганна Гопко та інші депутати написали звернення до Петра Порошенка із вимогою скликати РНБО і розглянути санкції проти телеканалів, які належать проросійському політику Віктору Медведчуку та його соратнику Тарасу Козаку.

Розгляд справи перенесено на 10 квітня, 11:00. МНК контролюватиме хід усіх судових засідань по цій справі. «Честь» тих, хто системно й щодня працює на користь Путіна – не може бути відбілена!

Додатки: позовна заява Медведчука ​http://bit.ly/2EzCVB2

WhatsApp Image 2019-02-19 at 09.46.33.jpeg WhatsApp Image 2019-02-19 at 09.46.35(1).jpeg WhatsApp Image 2019-02-19 at 09.46.34.jpeg

#StopRevanche #СтопРеванш