Стежина Нескорених - виклик змінитися!

Стежина Нескорених - вишкільний табір, що змінює людину та протягом шести днів кожним кроком випробовує характер учасника. Табір проходитиме 15-21 липня на Сколівщині. Участь може брати молодь 14-24р. Мета табору: активна та патріотична молодь, готова брати відповідальність за країну, державотворчі процеси та ставати в авангард боротьби за українські цінності у своїй сфері діяльності.

Анкета


Програма

Виклики сучасності, актуальні проблеми суспільства та потреби держави вимагають від нас дієву, свідому та відповідальну молодь. Основою програми стали 7 напрямків розвитку, необхідних людині на її життєвому шляху.

7 блоків вишколу:

  • Ідеологічний.
  • Духовний.
  • Фізичний
  • Комунікаційний.
  • Саморозвиток.
  • Військова підготовка.
  • Виживання.

Елементи програми підібрані таким чином, щоб поєднати в собі кожен із блоків через фізичні, інтелектуальні та моральні навантаження.

Розваги та відпочинок - невід’ємний елемент програми. На учасників очікують вечори біля ватри із українською музикою, різноманітні ігри для тімбілдингу і лідерства та сценічні постановки.

Критичне мислення, маніпуляції в ЗМІ та гібридна війна, катехизис Українського Націоналіста, історія 20 століття та саморозвиток для суспільної користі - теми гутірок та дискусій на таборі цього року.
 

DSC_0252.JPGРанкові руханки DSC_0831.JPGГутірки та дискусії 1 (10).JPGЕлементи військової підготовки


Історія табору

Історія табору бере початок з літа 2017 року, коли близько 25 учасників взяло участь у таборі - змаганні, що проходив в м. Сколе. За пройдені етапи таборовики отримували бофони, що потім могли обмінювати на різноманітні призи та подарунки.

Табір “Стежина Нескорених” 2018 був насичений ще більш захоплюючими моментами, фізичними та моральними випробуваннями. Місце проведення було змінено. Табір тривав 5 днів і з розважальним етапом на шостий день. Особливістю табору були виснажлива програма та погодні умови, які не залишили сухим жодного учасника. Бажання відвідати табір виявили близько сотні молодих людей, тому відбувався відбір і на “Стежину” потрапило 35 учасників.


 

DSC_0779.JPG

Чому ти поїдеш на табір?

  • Ти не пропустиш свій шанс здобути корисні знання та навики, випробувати себе, знайти однодумців та стати активним громадянином України. Кожен з нас несе відповідальність перед нащадками, тому важливо не забувати хто ми є і що саме ми маємо створювати перспективу життя у нашій ж державі.
  • Ти хочеш бути потрібним своїй державі, але не знаєш як це зробити. Ти маєш мрію, але йти до неї довго і майже не можливо. Ти розумієш: витривалість, силу та натхнення здобудеш саме на “Стежині Нескорених”.
  • Страх, біль, розчарування - це саме те, що морально вбиває кожного. Щоб не заломлюватися невдачами, іти до кінця, досягати вершин, треба мати певні знання та мотивацію. Саме цей табір допоможе тобі вдосконалити і знайти себе.
     

     


Наші партнери:

Організатором табору виступає ГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес” в партнерстві з благодійною організацією “Фонд Карпінських”.

МНК вже не перший рік проводить заходи даного типу на всеукраїнському рівні, долучаючи до своєї діяльності найактивнішу молодь, що вже зараз займається розбудовою України та змагає до поширення української думки на всі її терени та не тільки.

Фонд Карпінських - благодійна організація, що морально і матеріально підтримує талановитих людей, волонтерів, громадські організації, державні і приватні установи та патріотичне виховання молоді, популяризує здоровий спосіб життя.


 

Не вагайся, бо наша країна втрачає хороший потенціал, тобто тебе!


Контакти:

Автор:

Ольга Сидій

01.06.2019