Патріотична молодь вишколювалась на Харківщині

Цими вихідними, 18-20 травня, відбувся щорічний вишкільний табір-мандрівка "Слобідські ночі" в Харківській області.

Програма табору гармонічно поєднала практику й теорію військової справи та ідеологію, вишкіл лицарських чеснот та відпочинок у колі друзів. Учасники табору слухали гутірки про основи ідеології українського націоналізму, волюнтаризм, тактичну медицину, історію українського націоналізму на Слобожанщині та багато іншого. Серед цікавих елементів програми також були нічні вимарші, нестандартна руханка, кухня максимально наближена до польових умов українських військових.

bebbdb0cd6 (1).jpg

“Сьогодні  українські військові щодня ризикують своїм життям, захищаючи нашу країну на сході. Харків як прифронтове місто, мусить завжди бути напоготові та в разі будь-якої небезпеки знати як себе поводити. Місцева молодь вже мала можливість познайомитись з «рускім міром» і зрозуміти, що це шлях руїни. Харківський осередок МНК щорічно проводить "Слобідські ночі" для того, щоб показати молодим харків’янам та мешканцям східних регіонів альтернативний шлях розвитку та зміцнення своєї держави. В першу чергу через розвиток себе, як головної рушійної сили суспільних змін, бо без нації не може бути розвитку індивідуальностей, а без розвитку індивідуальностей – розвитку нації”— розповідає комендант табору Дмитро Беднін.

Дякуємо лекторам табору: Голові МНК - Соломії Фаріон, Івану Федану, Ганні Прокошевій, Андрію Руденку та іншим. Також хочемо висловити подяку нашим партнерам: Фундаціїї «Вільні люди» та Українский Легіон – Харків. 

#Харків #вишкіл