Молодь вишколювалась на просторах Київщини

15 липня, в неділю, у рамках проекту "Курс Молодого Бандерівця"  завершився  вишкільний табір "Підпілля".

Впродовж шести днів таборовики зуміли вишколитись, як фізично, так і морально, здобули нові знання, відкрили в собі таланти та перебороли страхи,  зустріли цікавих людей та завели нові знайомства.

Кожен день розпочинався з ранкової руханки, яка є гарантом продуктивного дня, не тільки під час табору. Після відкриття дня та сніданку розпочинався насичений різними активностями день. 

"Метою табору є виховання та розвиток молоді України, як головної рушійної сили суспільних змін!", — наголошує Назар Матлак, голова ланки інструкторів.

Регбі, вимарш, тренування із самооборони від тренінгового центру СРУБ, теренова гра, смуга перешкод, перегляд та обговорення фільму «КІБОРГИ», гутірки, серед яких "Інформаційна війна, як складова гібридної війни",  "Інформаційна гігієна 21 ст.", "Український націоналізм", "Орієнтування на місцевості та виживання в природі" та ін. — цьогорічна програма вражала насиченістю та допомогла зміцнити дух і тіло учасників, розібратися з актуальними, в теперішній час, поняттями.

"За  6 днів табору юні "підпільники" зміцніли духом та відчули справжню силу братерства, покращили свої навички в різних сферах, отримали безцінний досвід по приготуванню їжі у польових умовах , виховали свою всеготовність і точно зможуть тепер постояти за себе", — переконаний Богдан Самойленко, комендант табору.

"Цей табір саме для тих людей, які палко кохають свою країну і готові віддавати час та зусилля для неї. Я знайшов тут себе, зрозумів, що війна відбувається не лише на лінії фронту, а й довкола кожного з нас і цьому можна і потрібно протистояти. Це завдання кожного з нас!", — ділиться своїми враженнями учасник табору, Євген Воротило.

Організатори: Молодіжний Націоналістичний Конгрес - МНК спільно з Мiнiстерством молоді та спорту України.