МНКівці долучилися до обласного етапу гри «Сокіл» («Джура»)

З 7 по 11 травня сумський осередок ГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» долучився до проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). 24 команди зі всієї Сумської області змагалися за право представляти Сумщину на Всеукраїнському етапі гри.

Члени сумського осередку МНК взяли на себе відповідальність бути таборовою старшиною та забезпечувати дисципліну та дозвілля учасників гри.

“Для мене “Джура” — це новий крок в розвитку сучасної молоді. Наша таборова команда з 8 людей доклали значних зусиль, щоб забезпечити порядок та дисципліну для 200 учасників. Ці 5 днів - це важливий досвід для усіх нас, усі наші сили та знання ми вкладаємо в молоде покоління, нову генерацію успішних українців. Це ті люди, котрі пліч-о-пліч з нами творитимуть Українську Державу!” — розповідає Валерій П’ятаченко, отаман табору та голова ГО «МНК. Суми».

 

 

Під час гри «Сокіл» («Джура») МНКівці прочитали курс лекцій на такі теми: «Історія української боротьби ХХ століття»; «Гібридна війна в Україні»; «Сучасна мовна політика» та «Майбутнє країни у твоїх руках». Окрім цього ознайомили таборовиків з навиками орієнтування та провели теренову гру.

 

 

“Ми виступали в ролі суворої і точної старшини, вчили їх моральним якостям, людяності та вольовитисті; показували приклад і надавали простір для роздумів. В кінці, не очікувано для мене, таборовики вигункули "Дякуємо за науку" і обіцяли виховувати в собі риси характеру справжніх українців та надалі бути свідомими громадянами і рости до нових вершин” — ділиться своїми враженнями Міщенко Володимир, бунчужний табору.

Вилучити

#Суми #Джура