Іван Ковалик - кандидат від Тернополя

Нове обличчя і зміна влади - основні гасла політичних сил. Часто вони залишаються просто пустими словами. Під новими обличчями заходять старі і давно брудні від корупційних схем політики, бізнесмени або ж чиїсь ставленики. 


Молодіжний Націоналістичний Конгрес представляє у Тернополі почесного члена МНК - Івана Ковалика. Молодий і цілеспрямований державник-націоналіст, батько трьох дітей, громадський активіст, педагог. Псевдо - Еней.

Громадська діяльність:

  • з 2008 року є активним членом Молодіжного Націоналістичного Конгресу
  • весна-літо 2013р. ініціатор збору підписів про підтримку угоди про євроінтеграцію (до листопада було зібрано 1 млн підписів)
  • організатор волонтерів із Тернополя на Майдан 
  • чотовий 14-ої сотні Самооборони Майдану під час Революції Гідності
  • співзасновник всеукраїнського громадського руху “Самооборона Майдану”
  • 2014-2015 займається волонтерською діяльністю по забезпеченню ресурсами українських військових
  • створив громадську організацію “Вільні Люди” в Тернополі
  • ініціатор руху “Стоп Реванш” у 2017р
  • створив громадську платформу “Тернопільщина за українську помісну православну церкву”
  • у 2019р співзасновник громадської ініціативи “Захисти Україну”
  • ініціатор кампаній: з протидії незаконних вирубок лісу, скасування передачі Почаївської Лаври Московському патріархату, протидії корупції та зловживанню чиновників на Тернопільщині

Шлях Івана, як МНКівця також був досить тернистим. За свої здобутки Іван отримав статус Почесного Члена МНК у 2019 році. Іван був курінним на найбільшій тереновій грі "Гурби-Антонівці" та комендантом обласного табору "Лисоня". У 2012 році Іван, очоливши Тернопільський обласний осередок, згуртував навколо себе чимало патріотів, що пізніше дало змогу мати сильних духом членів Революції Гідності. Івану доводилось жертвувати часом, роботою та сім'єю, щоб бути на Революції та боротися за країну. 

Ми зібрали архівні фотографії Івана із заходів Молодіжного Націоналістичного Конгресу і не тільки:

1.jpg 2.jpg 3.jpg 5.jpg 4.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg

Команда - друзі Ковалика

Молодіжний Націоналістичний Конгрес підтримує Івана. Саме тому члени організації і стали основою команди: керівниками штабу та інформкампанії. Усю діяльність Іванової передвиборчої кампанії ми здійснюємо своїми силами, підтримуючи не тільки морально, а й фізично. Члени Львівського, Івано-Франківського та Тернопільського осередків активно задіяні в агітаційній роботі.

 

11.jpg

Політика - це не гра і не розвага, це не “корито” для здобуття влади та прибутків. Це - механізм управління державою. Для злагодженої і результативної роботи потрібні відповідальні та дієві політики, що працюють виключно в інтересах української держави.

Україна понад усе! Понад партійні, організаційні та особисті амбіції!

“Ми сильні, бо ми - разом. Перемога буде” - Іван Ковалик.


Бажаєш долучитися до команди Івана?
Пиши нам:
096 805 1324 - Микола Мисак


Мудрість, шляхетність, відвага - риси характеру, що притаманні не кожному. Їх виховують у собі сумлінною працею над собою та відповідальним ставленням до роботи. Молодіжний Націоналістичний Конгрес уже 18 років виховує молодих націоналістів. Метою діяльності МНК є виховання покоління свідомих і відповідальних українців. Члени організації, що здобули статус Дійсного Члена, є націоналістами-державотворцями, що не бояться брати на себе відповідальність, не бояться відстоювати свою думку та розбудовувати країну не словами, а діями.

 

Автор:

Ольга Сидій

10.07.2019