КВЛ-семінар: Нова генерація дієвих патріотів поповнила свої лави у Львові

6-7 жовтня у Львові відбувся вже третій семінар у рамках проекту “Курс Вільних Людей”. 10 лекторів (політики, викладачі, громадські активісти, співробітники державних структур) із різних куточків України зібралися, щоб розповісти учасникам про ідеологічно-світоглядні та громадсько-політичні теми.

 

Увесь семінар був наповнений не лише розповідями лекторів, але й дискусіями у вільному форматі з учасниками.

 

 

Учасники семінару діляться своїми враженнями:

 

— “Кожен з учасників розумів, чому присутній на заході й усвідомлював, що відповідальний за долю нашої країни. Зміна влади не може вирішити усіх внутрішніх проблем одразу. Кожен повинен почати зміни із себе, зі своєї сім'ї та міста. Потрібно також розуміти, що всі зміни чи реформи не одразу матимуть явне вираження, що це довгий інституційний процес, який потребує неабияких зусиль та терпіння”, — розповідає Марія Чир, учасниця семінару.

 

— “Я вже вдруге на семінарі КВЛ і не раз пишаюся, що мала змогу отримати ці безцінні знання. Коло однодумців, безліч ідей і настанови від провідних громадських діячів України - це те, заради чого варто відвідувати такі заходи. Ми дізналися і про історію, і про революційних рух, і про фронти гібридної війни та найважливіше - нашу роль у цій прихованій війні. Ми обговорили завдання кожного з нас та нашу місію, щоб зупинити реванш російських політиків  та вести Україну до нових висот”, — зазначає ще одна із учасниць семінару Оля Сидій.

 

Також поділилася своїми враженнями і Оксана Дацків, голова львівського осередку МНК:

— “Тема цьогорічного семінару КВЛ є дуже цікавою і актуальною.  Зважаючи на зацікавленість, мотивацію та активність учасників, переконана,  що цією крутою командою ми зможемо не лише втілити задумане, а й продовжувати працювати в даному напрямку. 
Дякую усім, хто долучився до організації та участі в семінарі і чекаємо в нашій команді!”

 

 

А ми нагадаємо, що попереду у нас ще 4 міста :

— Курс Вільних людей — семінар в Івано-Франківську (13-14 жовтня)

— Курс Вільних Людей — семінар у Тернополі

(20-21 жовтня)

— Курс Вільних Людей — семінар у Дніпрі (27-28 жовтня)

— Курс Вільних Людей — семінар у Києві (3-4 листопад)

 

Реєстрація :  mnk.org.ua/kvl_seminar

Організатори: Міністерство молоді та спорту України, "Молодіжний Націоналістичний Конгрес"