Курс Молодого Бандерівця зустрічали Чернівці

У рамках проекту "Курс Молодого Бандерівця"  завершився  вишкільний табір на Буковині. Впродовж шести днів таборовики зуміли вишколитись, як фізично, так і морально, здобули нові знання, відкрили в собі таланти та перебороли страхи,  зустріли цікавих людей та завели нові знайомства. Табір успішно пройшли 19 молодих людей.

 

48623131091_5085423f7c_o.jpg

Програма табору поєднувала блоки фізичного, морального та інтелектуального навантажень. 

Фізичною складовою вишколу стали бокс, теренова гра, "вовче коло" та смуга перешкод. Звичайно, не обійшлося і без гри "джентльменів з хуліганськими правилами" — регбі, яка гартує характер і вчить приймати рішення. Також учасники змогли випробувати силу витривалість у вольовому змазі, який показав, що не завжди найголовнішим є фізична міць, велику роль відіграє і сила духу.

Інтелектуальною ж складовою стали гутірки — лекції, на яких розмовляє не лише спікер. Темами були як історія націоналістичного руху і катехизис українського націоналіста, так і пропаганда та волонтерство. Особливою стала гутріка про виживання в природі, адже опісля таборовики змогли застосувати всі отримані знання на практиці — під час ночівлі в лісі.

 

48622781013_4e6637c7b5_o.jpg

"За  6 днів таборовики зміцніли духом та відчули справжню силу братерства, покращили свої навички в різних сферах, отримали безцінний досвід по приготуванню їжі у польових умовах , виховали свою всеготовність і точно зможуть тепер постояти за себе", — переконаний комендант табору.

s3.reutersmedia.net__0.jpg

Організатори: Молодіжний Націоналістичний Конгрес за підтримки Міністерства Молоді та Спорту України.

Автор:

Ольга Сидій

12.07.2019