Курс Молодого Бандерівця

Для протидії російській пропаганді “Молодіжний Націоналістичний Конгрес” виховує свідому молодь.

З травня МНК активно працювало для реалізації Курсу Молодого Бандерівця. КМБ — це освітній вишкіл української молоді, який проводиться з 2017 року. Проєкт покликаний сприяти підвищенню рівня компетентностей молоді з метою реінтеграції молоді з тимчасово окупованих російською федерацією територій України.  

Завдяки актуальності тематики гутірок, крутим та освідченним лекторам наш семінар завжди знаходить свою аудиторію серед молоді, яка прагне змінювати країну.

В рамках дводенного  семінару було проведено лекції на тему: медіаграмотність та інформаційна безпека; культурно-гуманітарні фронт фронт: пропаганду росії, знищення української культури, мови, історії. Симуляційна гра «Глобальні зміни» – кожен із учасників у випадковому порядку умовно закріплюється до одного з регіонів України. Кожен регіон має реальні активи та проблеми. Гра становить близько 30-40 ігрових років. Завдання учасників було розбудувати свій регіон відповідно до правил гри.

Також практичне завдання на тему: напрацювання дорожньої карти з втілення ідей щодо відновлення та реінтеграція деокупованих територій (в групах).

На цьому етапі було залучено частину учасників попередніх етапів.

«Курс Молодого Бандерівця» надав базу  для громадян України в сучасних реаліях, а практичні навички та теоретичні знання допоможуть працювати на розбудову держави.

Проект реалізовується за підтримки Міністерства Молоді та Спорту