Кого ми підтримуємо на президентських виборах — офіційна позиція МНК

Наш кандидат Україна

31 березня стане першим етапом цьогорічного іспиту для нас щодо політичної зрілості та патріотизму українців. Події Революції Гідності та війна з Росією об’єднали суспільство та поставила цінність України як держави вище понад особисті протиріччя. Вагому роль у боротьбі за захист територіальної цілісності та самостійності України традиційно відіграє молодь.

Цьогорічна президентська передвиборча кампанія  хвилею бруду заполонила інформаційний простір України. Боротьба рейтингів, компроматів та взаємних образ, дешевий популізм перетворили демократичний процес на відчайдушну боротьбу за владу з непередбачуваними наслідками.

Все більше політиків та організацій виявляють готовність задіювати неумісні в даній ситуації силові сценарії та зривати вибори, зробити їх нелегітимними. Ці процеси загрожують самому існуванню української державності, підривають функціонування державних інституцій та поляризують суспільство. Це ідеальний грунт для російського реваншу.

Багато молоді з патріотичних середовищ опиняються по різні сторони барикад, часто несвідомо стаючи інструментом різних груп впливів. У процесі взаємопоборювання втрачається головне - ідеал Української Самостійної Соборної Держави та оцінка всіх явищ, подій та дій під кутом користі чи шкоди для його закріплення.

Ми закликаємо українську молодь проявити свою чітку державницьку позицію. На нас лежить велика відповідальність, і ми не можемо бути тим поколінням, яке перекреслить всі попередні досягнення.

 

    Закликаємо українську молодь:

 

  • Виразити свою громадянську позицію і відповідально підійти до обрання кандидата.
  • Не голосувати за проросійських кандидатів, на заклики яких Росія окупувала наші території і які сприймають Україну лише як метрополію Москви.
  • Не вестися на яскраву картинку та круті меми в соцмережах, а самостійно проаналізувати програми кандидатів та їх можливість виконувати функції Глави держави;
  • Долучитись до забезпечення контролю проведення чесних виборів
  • Бути державниками, для яких Україна понад усе. Не дати себе втягнути в процеси, в яких бажання “двіжу”, адреналіну та “боротьби для боротьби” замінюють справжні націоналістичні цінності та ідеали.


 

#Україна_понад_усе

#МійКандидат_Україна



 

#МійКандидат_Україна #Україна_понад_усе